Manta 5

LA PRIMERA BICICLETA AQUÀTICA DEL MÓN

HYDROFOILER XE-1

La primera bicicleta aquàtica del món que reprodueix l’experiència del ciclisme a l’aigua.

Reproduint la mateixa tecnologia de foils que els velers de la Copa Amèrica i gràcies a la seva versatilitat, la Manta XE-1 s’adapta a tots els nivells i condicions físiques. Navega pel Mediterrani, descobreix rutes aquàtiques per l’interior de Catalunya o passeja’t per pantans i llacs.

PVP 7990€ + IVA

* Despeses de transport no incloses en el preu. Pagament del 50% per anticipat via transfarència bancària.

Característiques principals

Motor elèctric i bateria

Tecnologia intel·ligent. Ultra senzill d'utilitzar. Aquest duo impermeable està dissenyat per superar els límits del que és possible a l'aigua. El motor ha demostrat ser resistent a proves marítimes rigoroses, i no produeix més que un brunzit silenciós i no fa cap dany al medi ambient.

Xassís i engranatges

Resistent a l'aigua salada i a la corrosió. El marc i els engranatges de l'Hydrofoiler estan plens de detalls de disseny enginyosos que es mantenen fidels a la senzillesa d'una bicicleta ben feta.

Connectivitat Bluetooth

Tots els Manta5 Hydrofoiler XE-1 vénen de sèrie amb el comandament GARMIN® eBike Remote. Resistent, compacte i lleuger i eficaç entre els 7 nivells d'assistència motora. Amb diversos dispositius compatibles (30+), feu servir els camps de dades gratuïts de Manta5 a la botiga Connect IQ.

Làmines de fibra de carboni

Aquesta combinació està impecablement afinada. Aconseguint un equilibri perfecte entre estabilitat i maniobrabilitat en tot tipus de terrenys aquàtics.