FAQ

Com funciona?

La durada de l’activitat és d’una hora. Es recomana arribar entre 15 i 20 minuts abans. Cada un dels participants disposarà d’una bicicleta i rebrà les indicacions i el suport del monitor de com iniciar-se en la navegació. L’àrea de navegació estarà delimitada pel monitor en funció de les aptituds que cadascun dels participants vagi desenvolupant amb la bici.

L'activitat està oberta a tothom?

L’ús de la bicicleta amb monitor està permès per a majors de 14 anys i amb un pes màxim aproximat d’uns 100kg. Tots els menors d’edat hauran de presentar la corresponent autorització firmada pel seu tutor legal, que podeu descarregar-vos clicant aquí.

Què haig de dur?

Sols es considera imprescindible dur banyador. És aconsellable l’ús de samarreta ja que tots els participants s’hauran d’equipar amb el corresponent salvavides que se’ls facilitarà. També es important portar escaprins (sabates d’aigua). En cas de fer-se en una època de l’any de baixes temperatures a Manta5.cat us facilitarem el neoprè.

Quants podem ser?

El grup màxim és de 4 persones i el mínim de 2. Es poden fer reserves per grups de més persones però la classe es realitzarà amb 4 bicicletes compartides entre tots/es